Kiezen voor een crematie

Een mooie crematie voor een mooie prijs

Wat kost een crematie?

Wat een crematie kost hangt af van uw keuzes rondom de uitvaart. Doorgaans is een crematie goedkoper dan een begrafenis, dit speelt vaak een belangrijke rol. Ook op lange termijn heeft u niet te maken met grafrechten en grafverzorging. Ongeveer 60 procent in Nederland kiest voor een crematie. Als alternatief voor een graf heeft u ruime keuze in hoe u de as wilt bewaren, van een urn tot sieraad tot kunstwerk. Ook kunt u ervoor kiezen om de as uit te strooien op een bijzondere plek.
uitvaart

Kosten crematie bepaalt u zelf

De kosten van een crematie met uitvaart bedragen gemiddeld tussen de 5.000 en 8.000 euro. Uiteraard hangt de uiteindelijke prijs vooral af van uw persoonlijke wensen. Belangrijke zaken hierbij zijn het aantal gasten, de locatie van de uitvaart, de bloemen, de catering en de kist, naast natuurlijk uw verdere speciale wensen. Na de crematie blijft de as doorgaans eerst een maand bewaard in het crematiecentrum.

Voordelen van crematie

  • Een crematie is vaak goedkoper dan een begrafenis.
  • U heeft niet te maken met grafkosten en grafverzorging.
  • Er is veel mogelijk met de as, denk aan bewaren in een urn, verwerken in een sieraad of kof uitstrooien op een speciale plek.

Tarieven crematie

  • Alphen aan den Rijn Crematie vanaf: € 5.150,-
  • Zoetermeer Crematie vanaf: € 4.700,-

Hulp nodig bij het regelen van de uitvaart?.

Neem contact op met Uitvaartcentrum Schellingerhout in Alphen aan den Rijn. Wij zijn werkzaam in de omgeving van Zoetermeer, Gouda, Alphen aan den Rijn, Leiden en Koudekerk aan den Rijn.

Uitvaartverzorging Alphen aan den Rijn
5

Uitvaartonderneming Schellingerhout

KvK: 28015730

Adres

Hoogewaard 200
2396 AR Koudekerk a/d Rijn

0647224517

24/7 bereikbaar

Wilt u teruggebeld worden?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.