Uitvaartverzorging Alphen aan den Rijn

Over Uitvaartcentrum Schellingerhout

Diepgaande betekenis aan uw afscheid

Uitvaartcentrum Schellingerhout in Alphen aan den Rijn streeft ernaar om een diepgaande betekenis te geven aan de ceremonie. Een persoonlijke ceremonie die weerspiegelt hoe het karakter van de overledene was en hoe of zij heeft geleefd, dat is wat wij voor u willen neerzetten. Er is dan ook zeker ruimte voor persoonlijke, spirituele of religieuze rituelen. Heeft u al nagedacht over de uitvaart? Alles is mogelijk. Wij staan u graag bij en begeleiden u vanaf de voorzorg tot aan de nazorg. Op die manier kunnen de nabestaanden op eigen wijze afscheid nemen van hun dierbare. Wij streven naar een milieuvriendelijke uitvaart, passende bij deze tijd. Zo werken wij met eco-kisten van diverse houtsoorten en rouwkaarten van gerecycled papier.

Erik Schrama

Uitvaartverzorging Alphen aan den Rijn
Uitvaartverzorging Alphen aan den Rijn

Ontstaan van het familiebedrijf

In 1940 werd Uitvaartcentrum Schellingerhout in Alphen aan den Rijn opgericht door Rob Schellingerhout. Vandaag de dag staat de derde generatie aan het roer van het familiebedrijf. Erik Schrama, kleinzoon van Rob Schellingerhout, nam het na zijn moeder over. Erik Schrama is uitvaartbegeleider en tevens ritueelbegeleider. Hij ondersteunt u bij het regelen van alle praktische zaken na het overlijden van uw dierbare. Samen met u vult hij de uitvaart in zoals die past bij de persoonlijkheid en levenswijze van de persoon waarvan u afscheid neemt.

“Wij adviseren, coachen en assisteren nabestaanden met het samenstellen van de uitvaart. Wat hun wensen ook zijn, bij ons is alles mogelijk.”

Erik Schrama, eigenaar Uitvaartonderneming Schellingerhout

Een mooi afscheid van uw dierbare?

Uitvaartverzorging Alphen aan den Rijn verzorgt de volledige uitvaart en geeft u een waardevolle herinnering mee.

Uitvaartverzorging Alphen aan den Rijn
5

Uitvaartonderneming Schellingerhout

KvK: 28015730

Adres

Hoogewaard 200
2396 AR Koudekerk a/d Rijn

0647224517

24/7 bereikbaar

Wilt u teruggebeld worden?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.