Persoonlijke uitvaart regelen

Geef inhoud en sfeer aan het afscheid van uw dierbare

Uitvaart naar wens

Wanneer een dierbare overlijdt staat u opeens voor veel keuzes. Eerst dient er een verklaring van overlijden te worden afgegeven, daarna wordt er achterhaald of de overledene een uitvaartverzekering en wensen had omtrent de uitvaart. Wij zorgen voor een uitvaart die weerspiegelt hoe iemand in het leven stond. Eventueel helpen wij ook met praktische zaken na de uitvaart, zoals het beƫindigen van betaalrekeningen of abonnementen. Voor extra rouwbegeleiding, bijvoorbeeld bij zelfmoord, kunnen wij tevens doorverwijzen binnen ons netwerk.

Geef zelf inhoud en sfeer aan het afscheid van uw dierbare

uitvaart

Wat te doen bij overlijden?

$

Iemand komt te overlijden

$

U neemt contact met ons op

$

Wij komen bij u langs

$

Wij bespreken uw wensen

$

Uw gewenste uitvaart

Uitvaart regelen bij leven

Uw uitvaart regelen bij leven is iets waar u wellicht niet meteen aan denkt. Toch kan het een geruststellend idee zijn te weten dat uw uitvaart zal gaan zoals u wilt, met de juiste muziek, speeches en rituelen, bijvoorbeeld het plaatsen van een herinneringsboom. Ook is niet iedereen religieus betrokken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een ritueelbegeleider, die uw levensverhaal centraal stelt en de nabestaanden verbindt. Wanneer uw overlijden wordt aangegeven, worden uw wensen kenbaar gemaakt en uitgevoerd.
uitvaart

Crematie of begrafenis

De eerste vraag die vaak opkomt bij een overlijden is: wordt er gekozen voor een crematie of een begrafenis? Lees meer over de belangrijkste eigenschappen:

Crematie

Steeds meer mensen kiezen voor een crematie. Lagere kosten en vrijheid van de bestemming van de as spelen vaak een belangrijke rol.

Lees meer

Begrafenis

Mensen vinden het een fijn idee om de overledene naar de laatste rustplaats te brengen en een graf te kunnen bezoeken.

Lees meer

Hulp nodig bij het regelen van de uitvaart?.

Neem contact op met Uitvaartcentrum Schellingerhout in Alphen aan den Rijn. Wij zijn werkzaam in de omgeving van Zoetermeer, Gouda, Alphen aan den Rijn, Leiden en Koudekerk aan den Rijn.

Uitvaartverzorging Alphen aan den Rijn
5

Uitvaartonderneming Schellingerhout

KvK: 28015730

Adres

Hoogewaard 200
2396 AR Koudekerk a/d Rijn

0647224517

24/7 bereikbaar

Wilt u teruggebeld worden?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.