Rouwbegeleiding

Respectvol

Een uitvaart naar wens

R

Totaalpakket

Volledige begeleiding

Betrouwbaar

U kunt op ons rekenen

0647224517

24/7 bereikbaar

Het verwerken van uw verlies

U verliest een dierbare en op dat moment stort uw wereld in elkaar. U wordt overweldigd door emoties en misschien heeft u zelfs lichamelijke klachten, zoals vermoeidheid of hartkloppingen. Pijn, verdriet, boosheid, angst, depressiviteit, hoe gaat u ermee om? Vaak vinden mensen steun bij familie of vrienden en kunnen zij zelf het verlies verwerken. Echter hebben sommigen hulp nodig in hun rouwproces. U kunt rouwbegeleiding krijgen op verschillende manieren. Denk aan begeleiding bij rouw na zelfmoord of bij het overlijden van kinderen. Behoeft u rouwbegeleiding? Uitvaartverzorging Alphen aan den Rijn helpt u graag.

rouwbegeleiding
rouwbegeleiding

Rouwbegeleiding Uitvaartverzorging Alphen aan den Rijn

Rouwbegeleiding van Uitvaartverzorging Alphen aan den Rijn is erop gericht om mensen te begeleiden die een rouwproces doorlopen. Wij stimuleren nabestaanden om hun verlies te verwerken en de draad weer op te pakken. Hoe gaat u om met alle emoties en situaties waar u mee zit? Afhankelijk van uw situatie koppelen wij u aan de juiste persoon. Heeft u bijvoorbeeld een psycholoog nodig, dan verwijzen wij u daarnaar. Er is altijd iemand binnen ons netwerk, met de juiste kennis en kwaliteiten, die u begeleidt tijdens het rouwproces.

Hulp bij het verwerken van uw verlies

Zoetermeer

Gouda

Alphen a/d Rijn

Leiden

Heeft u behoefte aan rouwbegeleiding?

Uitvaartverzorging Alphen aan den Rijn verzorgt de volledige uitvaart en geeft u een waardevolle herinnering mee. Neem contact met ons op! Wij zijn werkzaam in de omgeving van Zoetermeer, Gouda, Alphen aan den Rijn, Leiden en Koudekerk aan den Rijn.

5

Uitvaartonderneming Schellingerhout

KvK: 28015730

Adres

Hoogewaard 200
2396 AR Koudekerk a/d Rijn

0647224517

24/7 bereikbaar