De uitvaart

Respectvol

Een uitvaart naar wens

R

Totaalpakket

Volledige begeleiding

Betrouwbaar

U kunt op ons rekenen

0647224517

24/7 bereikbaar

Wat te doen bij overlijden?

U komt plots voor verschillende keuzes te staan wanneer iemand te overlijden komt. Nadat er een verklaring van overlijden is afgegeven en achterhaald is of de overledene een uitvaartverzekering en wensen ten aanzien van zijn of haar uitvaart had, is het aan u om alle zaken omtrent de uitvaart te regelen.

Er komt veel kijken bij de invulling van een uitvaart. Vanaf het moment van overlijden tot aan het rouwproces. Uitvaartverzorging Alphen aan den Rijn begeleidt u hierbij. Wij komen graag bij u langs om al uw wensen en mogelijke wensen van de overledene te bespreken. Wij assisteren u als nabestaande bij het samenstellen van de uitvaart. Dit houdt in dat wij u helpen met de laatste verzorging, denk bijvoorbeeld aan het beëindigen van betaalrekeningen en lopende abonnementen. Rouwkaarten moeten verstuurd worden en voor de openbaring zoeken wij samen een mooie plek, thuis of elders.

Kiest u voor begraven of cremeren? En welke vorm van rouwvervoer wilt u inzetten? Wat u ook besluit, wij verzorgen de gehele uitvaartbegeleiding en zorgen ervoor dat de uitvaart weerspiegelt hoe uw dierbare in het leven stond.

uitvaart

Geef zelf inhoud en sfeer aan het afscheid van uw dierbare

Uitvaartverzorging Alphen aan den Rijn voorziet u en alle nabestaanden van een eervol, respectvol en bijzonder afscheid. Een afscheid dat een waardevolle herinnering voor u wordt en die u met elkaar kunt delen.

uitvaart

Uw eigen uitvaart regelen met behulp van Uitvaartverzorging Alphen aan den Rijn

Misschien wilt u er nog niet over nadenken, maar er komt een moment dat ook uw uitvaart geregeld moet worden. U kunt ervoor kiezen om zelf uw wensen en voorkeuren ten aanzien van de uitvaart vast te leggen. Wanneer uw overlijden wordt aangegeven, worden uw wensen kenbaar gemaakt.
Heeft u al ideeën over uw uitvaart? Hoe moet het afscheid eruit zien? Misschien heeft u een speciaal lied of muziekgenre dat gedraaid moet worden tijdens de begrafenis of crematie. En wat voor bloemen wilt u? U bepaalt zelf in hoeverre u hier invulling aan wilt geven. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om alles geheel aan uw nabestaanden over te laten.

R

Leg uw eigen wensen en voorkeuren ten aanzien van uw uitvaart vast

Zoetermeer

Gouda

Alphen a/d Rijn

Leiden

Hulp nodig bij het regelen van de uitvaart?

Neem contact op met Uitvaartverzorging Alphen aan den Rijn! Wij zijn werkzaam in de omgeving van Zoetermeer, Gouda, Alphen aan den Rijn, Leiden en Koudekerk aan den Rijn.

5

Uitvaartonderneming Schellingerhout

KvK: 28015730

Adres

Hoogewaard 200
2396 AR Koudekerk a/d Rijn

0647224517

24/7 bereikbaar

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.